O NAMA

VIRO plus DIGITAL d.o.o. je obiteljska tvrtka za digitalni tisak, grafički dizajn i marketing. Specijalizirani smo za digitalni tisak i izradu samoljepljivih naljepnica, fleksibilne i kartonske ambalaže.

S nama možete stvoriti kvalitetan brand s atraktivnim dizajnom te tako doseći veći broj kupaca i unaprijediti svoje poslovanje.

Tvrtka VIRO plus DIGITAL d.o.o. za digitalni tisak, grafički dizajn i marketing izrasla je iz tvrtke VIRO plus d.o.o. nastavljajući tako dugogodišnju uspješnu obiteljsku poslovnu tradiciju među brojnim poslovnim partnerima u Hrvatskoj i inozemstvu.

VIRO plus DIGITAL d.o.o. nudi rješenje problema brojnim OPG-ovima, mikro, malim i srednjim tvrtkama kojima nedostaje dobar dizajn i marketinški orijentiran sadržaj na njihovim naljepnicama, kartonskoj ambalaži, POS i POP materijalima za njihove proizvode i reklamne kampanje.

Ekološkim digitalnim tiskom, koristeći se najnovijom MEMJET tehnologijom, tiskamo i izrađujemo iz role u rolu fleksibilnu ambalažu i naljepnice širine ispisa do 220 mm i kartonsku ambalažu širine ispisa do 1066 mm i dužine do 2.500 mm klasičnim i digitalnim rezanjem. Tiskamo na papirima i svim vrstama folija s premazima za digitalni tisak ECO bojama i kartonskim pločama do 15 mm debljine.

Profesionalnost i stručnost osoblja, najnovija oprema za digitalni tisak i izradu naljepnica, fleksibilne i kartonske ambalaže, visoka kvaliteta materijala i boja koje zadovoljavaju najviše ekološke standarde, garantiraju da su svi naši proizvodi prihvatljivi za pakiranje hrane, pića, lijekova, kozmetike i sl.  

Glavne odlike svog poslovanja tvrtka VIRO plus DIGITAL d.o.o. bazira na kvaliteti, poštovanju ugovorenih uvjeta i rokova, cijenama primjerenih kvaliteti svojih proizvoda i usluga, razvoju i unapređenju ekološkog digitalnog tiska, izradi fleksibilne i kartonske ambalaže i samoljepljivih naljepnica.

KAKO DO NAS?

VIRO plus DIGITAL d.o.o.

KONTAKTIRAJTE NAS

Close Menu